Rogier 1817 poule

Rogier 1817 poule
  • Rico thobs zei op wo 10 juli 12:20 Quote

    Beste deelnemers van de Rogier van der Weydestraat 2,

    Met nog vier dagen te gaan is het onwijs spannend in de poule, waar Danae de koppositie heeft overgenomen en daarbij een minimale voorsprong heeft op Sanna. Ook Wendy, Masja en Jobri zijn nog volop in de race om in de prijzen te vallen. Staan we nog voor verassingen in de poule? Gaat Nederland het EK winnen? Aankomende maandag 15 juli weten we wie zich tot Koning(in) Rogier van der Weyde kroont en wie er in de prijzen gaan vallen.

    Veel succes nog bij de laatste voorspellingen!

    Met vriendelijke groet,

    Rico de Jong
  • Rico thobs zei op vr 28 juni 15:25 Quote

    Beste deelnemers van de Rogier van der Weydestraat,


    De poulefase zit erop en de eerste punten zijn verdeeld. De verassende koploper is Wendy Kuper met een nipte voorsprong op Danae, die daarbij net Joke en Brian voor zich kan houden.

    De komende rondes kunnen er weer veel punten gepakt worden, morgen staan de achtste finales op het programma, vergeet deze wedstrijden niet in te vullen. De achtste finales vinden plaats tussen morgen en dinsdag.

    De weg naar de finale lijkt vrij voor Nederland door een verassende en gunstige loting, maar dan moet het echt beter als de afgelopen wedstrijden.

    Veel succes de komende ronde(s) en wie weet ziet de ranglijst er over een week weer heel anders uit!

    Groetjes,

    Rico de Jong
  • Rico thobs zei op vr 14 juni 10:26 Quote

    Beste deelnemers die vandaag zijn aangesloten,

    Vergeet niet de extra voorspellingen te doen, deze staan naast poules onder EXTRA. Deze kunnen extra punten opleveren. Dit MOET gedaan worden voor vanavond 21:00 hou hier rekening mee! Dit kan afwijken van je voorspellingen vanuit de poule dus je voorspelling vanuit de poule zijn hier niet van invloed. Als er vragen zijn schiet mij even aan!

    Hier vul je onder meer je voorspellingen in wie er wint en wie de topscoorder word. Deze punten kunnen cruciaal zijn aan het einde van het toernooi.

    Groetjes,

    Rico de Jong
    THOBS
  • Rico thobs zei op do 13 juni 13:17 Quote

    Beste allen,

    Vergeet niet de extra voorspellingen te doen, deze staan naast poules onder extra. Deze kunnen extra punten opleveren. Dit MOET gedaan worden morgen voor 21:00 hou hier rekening mee! Dit kan afwijken van je voorspellingen vanuit de poule. Als er vragen zijn schiet mij even aan!

    Hier vul je onder meer je voorspellingen in wie er wint en wie de topscoorder word. Deze punten kunnen cruciaal zijn aan het einde van het toernooi.

    Groetjes,

    Rico de Jong
    THOBS
Aantal deelnemers
315.546
Taal

Poll

Spanje 'pakte' alle prijzen op 't EK, terecht?

Het EK zit erop en 't was soms echt genieten maar soms ook totaal niet, zeker toen 't erom gingen de landen toch weer op zeker(heid) spelen.. Ook Spanje speelde niet zijn sterkste wedstrijd in de finale maar al met al wel een terechte kampioen want ze wonnen ook alles! Over alles gesproken.. waren de andere titels hieronder ook terecht?

  • , alles volledig terecht 81%
  • , beste speler Rodri niet 13%
  • , Spanje was niet de beste 3%
  • , grootste talent Yamal niet 3%

Er is 345 keer gestemd.

Link partners