RevalidatiePlanners EK Poule

RevalidatiePlanners EK Poule
RevalidatiePlanners EK Poule
EK 2024
Forza FC Utrecht
Net als tijdens het WK willen we ook nu voor het EK weer een poule doen onder elkaar! Hou er rekening mee dat je zowel de wedstrijden als OOK de 'extra voorspellingen' invult. De extra voorspellingen MOET je invullen voor aanvang van de eerste wedstrijd van het toernooi. Een vinkje achter de naam betekent dat deze deelnemer de extra voorspellingen heeft ingevuld. Bij een kruisje is nog niet alles ingevuld. Dat moet voor de sluitingsdatum gedaan zijn!

Vanuit het management zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen! Wat dat is, houden we nog even geheim. Maar het is het zeker waard om mee te doen.

We hebben dit jaar een:
1ste prijs
2e prijs
3e prijs
Lantaarn prijs (hekkensluiter. Deze moet wel ALLES hebben ingevuld, zodat er niet iemand deze prijs wint door simpelweg niks in te vullen).

Bij eventuele vragen, stuur gerust een mailtje naar mike.van.rooijen@thuiszorgplanners.nl óf een whatsappje op +316 43549022

Aantal deelnemers
309.938
Taal

Poll

Roemenië - Nederland, wat gaat 't worden?

Met hangen en wurgen als je de groepsuitslag zou zien van Nederland zonder verdere info maar misschien heeft 't dan toch meegespeeld dat Nederland al na 2 groepswedstrijden was geplaatst. Achteraf was 't een 'slimme' nederlaag tegen Oostenrijk maar hopelijk was dit dan die ene slechte wedstrijd van een kampioen op 't toernooi.. Hup Holland hup!!

  • Nederland wint binnen reguliere speeltijd 71%
  • Nederland wint na de verlengingen 12%
  • Roemenië wint binnen reguliere speeltijd 10%
  • Nederland wint na strafschoppen 3%
  • Roemenië wint na strafschoppen 2%
  • Roemenië wint na de verlengingen 2%

Er is 458 keer gestemd.

Link partners