Graafland&Beveren EKpool '24

Graafland&Beveren EKpool '24
  • Guitarbram zei op vr 14 juni 15:02 Quote

    ??????Ja ja ja, we zijn er weer bij ????

    Het is eindelijk zover! Na vier lange jaren wachten, barst het Europees Kampioenschap voetbal weer los en daarmee ook de altijd spannende 'Graafland & van Beveren' EK pool. Het is geweldig om te zien dat iedereen weer meedoet en klaar is om zijn of haar voetbalkennis te laten zien en te strijden voor de ultieme roem.

    Vier jaar geleden kroonde Mathijs van Heemst zich tot de onbetwiste kampioen met zijn indrukwekkende voorspellingen, waarmee hij de bijnaam 'Lothar Matthäus' dubbel en dwars verdiende. Wie treedt dit jaar in zijn voetsporen en heeft de juiste kijk op voetbal???

    Terwijl we ons voorbereiden op een maand vol zinderende wedstrijden en verrassingen, laten we even terugblikken op enkele leuke weetjes uit de geschiedenis van het EK. Wist je bijvoorbeeld dat Cristiano Ronaldo de topscorer aller tijden is op het EK? Met zijn indrukwekkende aantal doelpunten blijft deze levende legende records breken en zal hij vast weer een prominente rol spelen voor Portugal.

    Of wat te denken van Toni Kroos, de maestro van het Duitse middenveld? Zou dit zijn toernooi kunnen worden? En laten we vooral onze eigen Memphis Depay niet vergeten. Met zijn iconische haarband en onvoorspelbare speelstijl zou hij zomaar Nederland naar de titel kunnen leiden.

    Het EK staat garant voor spektakel en onverwachte wendingen. Wie worden de verrassingen van het toernooi? Welke landen stellen teleur? En wie worden de grote sterren van dit kampioenschap? Zet je schrap, vul je pool in en geniet van een maand vol voetbalfeest.

    ????Succes aan iedereen en moge de beste voorspeller winnen!????
  • Guitarbram zei op ma 20 mei 12:50 Quote

    Ja ja, we zijn er weer bij ????!!

    Schrijf je nu in voor de Graafland & van Beveren EK pool 2024, een ware traditie!

    Met nog 25 dagen te gaan staat de EK-zomer voor de deur en het belooft een spannend toernooi te worden. Toon je voetbalkennis en voorspellingskunsten in deze EK-pool. Wordt het topfavoriet Frankrijk, thuisland Duitsland, de outsiders Engeland of Spanje? Of verrast Nederland?

    Jij bepaalt en kunt aan het eind van de pool met de champagne staan als meestervoorspeller, om 2 jaar lang met de eer te mogen strijken.
Aantal deelnemers
310.123
Taal

Poll

Moet Wout Weghorst in de basis tegen Engeland?

Wat een wedstrijd was dit tegen Turkije! Nu we weer beetje nuchter(der) zijn moeten we toch wel constateren dat Nederland HET concept nog altijd niet gevonden heeft en ook zeker niet goed speelt en paar spelers 't absoluut niet hebben.. Gelukkig is er wel passie, strijd, geloof en onverzettelijkheid. Hoe moet 't (wel) tegen de Engelse, gelijk al oorlog?

  • , dan hebben we geen pinchhitter meer 38%
  • Jaaaaa.. 31%
  • , dat werkt niet tegen Engeland 12%
  • , genoeg bewezen dat 't zo niet werkt 11%
  • , genoeg alternatieven achter de hand 9%

Er is 491 keer gestemd.

Link partners