SLAGERIJ EK POULE

SLAGERIJ EK POULE
EK 2024
Heren van het goede leven,

Welkom bij de Slappe Worsten poule van de Slagerij. Het is weer zover, het EK is in zicht en de over datum pittige kaasballen worden weer groots ingekocht om zodoende onze met spanning overgoten aderen dicht te laten slippen met die ó zo heerlijke ballen. De frituur wordt snel besteld en Wessel's kamer zal ook dit keer weer volstaan met een verzadigde walm van frituurvet, om die grootse balzakporiën van hem te doen vullen.

Even financieel-technisch: Als je mee doet met deze poule zorgen we ervoor dat de winnaar een 'persoonlijk bedrukt voetbalshirtje naar keuze' krijgt om daarin die twee extra vetrolletjes deze zomer er weer snel af te rennen of gymmen.

P.S. Let goed op! Vul snel alle uitslagen in en het is met 'extra voorspellingen'. Dit houdt in dat topscorer, en achtste, kwart finale etc allemaal ook ingevuld moet worden. Bij vragen, vraag aan Mor voor uitleg. JE MAG MET MAXIMAAL 1 ACCOUNT MEEDOEN. Bij overtreding van deze regel wordt je automatisch uitgesloten van de winst.

Hulde aan oranje en oranje boven! 🟧🟧🟠🟠🧡🧡
Aantal deelnemers
310.335
Taal

Poll

Spanje - Duitsland, wat gaat 't worden?

Dit is toch wel DE topper in de kwartfinale. Duitsland dat dus thuis speelt is zo meer een favoriet dan normaal maar Spanje maakt toch wel de meeste indruk tot nu toe met hun (mooie) spel en winnen ook alles als enige land. Wie gaat er door en wie valt er als een groot favoriet af?

  • Spanje wint binnen reguliere speeltijd 45%
  • Duitsland wint binnen reguliere speeltijd 21%
  • Spanje wint na de verlengingen 12%
  • Duitsland wint na de verlengingen 9%
  • Duitsland wint na strafschoppen 7%
  • Spanje wint na strafschoppen 5%

Er is 938 keer gestemd.

Link partners