The Game Changers

  • Fortune Teller zei op zo 18 december 19:14 Quote

    Wat een eindsprint!!! Trudie pakt op de laatste dag de eindoverwinning, mede door de goed voorspelde topscorer Mbappe en uiteraard goede voorspellingen. Gefeliciteerd! De eeuwige roem is voor jou! Ook opvallend is de 2e medaille voor Jananas, die in deze finaleronde het best wist te scoren. Ook een compliment waard hoor.
    Het zit er weer op en we moeten weer even geduld hebben tot het volgende toernooi. Hopelijk doen we ( dan iets langer mee. Leuk dat jullie weer mee hebben gedaan en hopelijk tot een volgende keer in deze poule!!
  • Fortune Teller zei op zo 11 december 21:11 Quote

    Tsja, voor Nederland is het helaas voorbij. Was het de scheids? De VAR? Kun je dan toch niet trainen op penalty’s onder zo’n grote druk? Hadden we toch gewoon de aanval moeten kiezen in de verlenging? Was het de opstelling? Messi? Of was dit gewoon het maximaal haalbare voor dit Nederlands elftal en moeten we trots zijn op het behalen van de laatste 8? Ik weet het ook niet, maar wat waren we dichtbij !!!
    In de poule blijft het spannend. Menn nog steeds aan de leiding maar de concurrentie blijft in de achtervolging. Het kan nog allemaal!! In het toernooi geef ik de meeste kans aan Frankrijk, maar gun het ook Marokko wel, dat zou pas een stunt zijn….
    Iedereen succes met de laatste voorspellingen!
  • Fortune Teller zei op wo 07 december 8:16 Quote

    Met grote overmacht legt CarlaS beslag op de 4e medaille. Deze ronde geen twijfel over de winnaar. Daarmee heeft ze zich ook in de totaalstand bij de top 5 gemeld. Menn voert de ranglijst in de totaalstand al een tijdje aan, maar gaat ze dat volhouden? Nog een paar wedstrijden te gaan en we zijn er nog steeds bij . Succes met de laatste voorspellingen!
  • Fortune Teller zei op vr 02 december 22:33 Quote

    Het werd pas in blessuretijd van de laatste wedstrijd beslist maar Marijke stapte met de 3e medaille uit de arena. Wat een indrukwekkende eindsprint . Menn voert al een tijdje het algemeen klassement aan en is niet van plan deze plek op te geven. Nu gaat het er om spannen, een tweetal favorieten zijn we al kwijt, maar kan Nederland daarvan profiteren???? We gaan het zien en vergeet niet je uitslagen in te vullen
  • Fortune Teller zei op ma 28 november 22:08 Quote

    De Blaag haalt deze ronde vernietigend uit en pakt terecht de 2e medaille . Een ongekend hoge score! Trudie voert de ranglijst aan in de totaalstand en zal er alles aan doen om daar zo lang mogelijk te blijven staan Op naar ronde 3, waarin Nederland zich kan (en zal) plaatsen voor de knock-out fase. En wie wordt dan de tegenstander……? Misschien toch eerst Qatar even oprollen….. Allemaal succes weer (en vergeet niet alle uitslagen in te vullen)
  • Fortune Teller zei op do 24 november 22:49 Quote

    De eerste prijzen zijn al weer verdeeld . Jananas ging er met de winst vandoor! En dat is knap met deze, soms toch wat rare, uitslagen. Maar de weg naar de finale is nog lang, dus nog kansen genoeg voor iedereen! Succes allemaal in de volgende ronde!
  • Fortune Teller zei op zo 20 november 21:02 Quote

    Leuk dat het gelukt is om deze WK poule op het laatste moment nog te organiseren. Overigens met dank aan alle whatsapp groepen van iedereen die hun werk prima hebben gedaan . We staan aan het begin van een nieuw toernooi en de eerste punten zijn alweer verdeeld. Ben erg benieuwd hoe het Nederlands elftal zich gaat manifesteren in Qatar…. Ik weet niet of we tot de topfavorieten behoren, maar je weet nooit, tenslotte zijn we wel cupfighters!! Iedereen veel plezier met de poule en succes met de jacht op de eeuwige roem !
  • Fortune Teller zei op za 19 november 19:25 Quote

    Ik ben wat laat, maar doe toch nog een poging om jullie uit te nodigen voor de voorspellingen van het komend WK. Je hebt nog een dag de tijd om in ieder geval de eerste wedstrijden in te vullen en vergeet de extra voorspellingen niet!
    Ik heb de gegevens van de vorige keer gebruikt, dus hopelijk gaat dat goed.
    We spelen voor de eeuwige roem! Succes met invullen en
  • Fortune Teller zei op za 19 november 17:59 Quote

    Ik ben wat laat, maar doe toch nog een poging om jullie uit te nodigen voor de voorspellingen van het komend WK. Je hebt nog een dag de tijd om in ieder geval de eerste wedstrijden in te vullen en vergeet de extra voorspellingen niet!
    Ik heb de gegevens van de vorige keer gebruikt, dus hopelijk gaat dat goed.
    We spelen voor de eeuwige roem! Succes met invullen en
  • Fortune Teller zei op ma 12 juli 10:23 Quote

    De prijzen zijn verdeeld. Ondanks het teleurstellende spel van onze jongens, eindigde het toernooi toch nog spectaculair. Ook in onze ranglijst was het tot op de laatste minuut erg spannend, met nog 5 kanshebbers op de eindoverwinning, waarbij de eindsprint van Super Sien in het oog springt. Zo’n spanning verdient meer. Vandaar dat ik heb besloten om toch met inzet te spelen, die dan toekomt aan de winnaar. Ik denk dat iedereen het daar wel mee eens is. Iedereen bedankt voor het meespelen. Hopelijk doen jullie de volgende keer weer mee. Oh ja, ik stuur jullie wel een “tikkie”.
  • Fortune Teller zei op zo 04 juli 10:42 Quote

    FEMKE SLAAT TOE! Zij heeft de uitslagen van de achtste finales het beste voorspeld en wint de 4e medaille Gefeliciteerd! RvD heeft een gaatje geslagen met de rest. Kan iemand dat nog overbruggen? Worden de Engelsen in eigen huis Europees kampioen of maakt Italië zijn favorietenrol waar? Na het weekend zijn alle uitslagen bekend en worden de hoofdprijzen verdeeld. Succes (en vergeet je uitslagen niet!)
  • Fortune Teller zei op za 03 juli 16:21 Quote

    Nu komt het er op aan... De gedoodverfde favorieten hebben het toernooi inmiddels verlaten, nou ja Italië dan niet, en misschien had je op Spanje of Denemarken gerekend, maar verder toch verrassende landen en die gaan voor ons eindklassement het verschil maken. Wie heeft een van die verrassingen ook op zijn/haar lijstje staan? Voor sommigen rest alleen nog om de wedstrijden goed te voorspellen, maar levert dat voldoende punten op voor de eindoverwinning ? Of gaan toch de extra voorspellingen de doorslag geven? We zullen het zien! En vergeet je uitslagen niet in te vullen! Succes!
  • Fortune Teller zei op ma 28 juni 18:20 Quote

    Lekker is dat..... Het is klaar voor onze mannen. Het leek toch de makkelijkste weg naar de hoofdprijs. We zijn het wel eens over het spel denk ik, Een terechte , maar 10 tegen 11 hoeft niet altijd een nadeel te zijn. In ons geval blijkbaar wel. En ja de opstelling, de wissel, de inzet,.......
    Op naar Qatar dan maar, maar eerst de hoofdprijs pakken in deze poule . Misschien dat de uitslag van Oranje ook nog wel verschuivingen in de ranglijst teweeg brengt. Succes met het verzamelen van die laatste belangrijke punten en op weg naar de eeuwige roem
  • Fortune Teller zei op do 24 juni 18:43 Quote

    Ook RvD heeft een prijs te pakken: winnaar van speelronde 3 . Het wordt nu spannend in de ranglijst, de verschillen zijn klein en het aantal te behalen punten nog best groot. Ik verwacht ( op de huidige nr.1 na dan) nog best wat verschuivingen [banaan.
    Ons Oranje is door, maar mag voorlopig niet klagen over de poule-indeling en de loting voor de volgende ronde (alhoewel.... ) Vergeet niet je voorspellingen te doen voor de volgende rondes en succes weer!!
  • Fortune Teller zei op za 19 juni 23:27 Quote

    Wij feliciteren Blaag met de 2e trofee! De spanning in ons klassement neemt met de dag toe, de onderlinge verschillen worden steeds kleiner Het spel van onze jongens houdt nog niet over , maar we “groeien in het toernooi “ zoals de analisten verkondigen. Dus niks aan de hand op naar speelronde 3 en succes weer
  • Fortune Teller zei op wo 16 juni 22:17 Quote

    Jananas heeft de 1ste trofee te pakken. Winnaar van de 1e speelronde
    Gefeliciteerd!
  • Fortune Teller zei op ma 14 juni 19:53 Quote

    We zijn begonnen! Ik durf heel voorzichtig de oranje attributen weer uit de kast te halen De voorronde doorkomen zou nu toch moeten lukken. De punten vallen mij (persoonlijk) nog wat tegen... <:| , maar daar komt heel snel verandering in hoor
  • Fortune Teller zei op do 10 juni 23:55 Quote

    Leuk!!! Het lijkt er op dat we met 19 deelnemers starten nog een herinnering voor de deelnemers die de extra voorspellingen nog niet hebben ingevuld. Morgen is echt de laatste kans !!! (En die punten heb je hard nodig)
    Ik ben er klaar voor
    Plezier allemaal en succes!
  • Fortune Teller zei op za 05 juni 19:10 Quote

    Leuk dat jullie meedoen! Op dit moment hebben zich al 11 echte kenners aangemeld (we missen er ook nog een paar, maar die wachten vast tot het laatste moment .... )
    Let op dat je alle voorspellingen op tijd invult en vergeet ook de extra vragen niet! Oh ja, een app van deze poule is ook beschikbaar, wel wat reclame, maar verder gewoon gratis en handig.
    Succes met het voorspellen en veel plezier met de wedstrijden! Gr. Jan
Aantal deelnemers
267.524
Taal

Poll

Wie wordt kampioen van Italië in de
Serie A?

De voorheen sterkste competitie van de wereld, de Italiaanse Serie A maar da's al een heel tijdje niet meer zo! Wel is 't een van de spannendste competities van Europa geworden na de 10 opeenvolgende kampioenschappen van Juventus en daardoor is deze poll misschien wel de meest lastigste om te voorspellen want een echte uitgesproken favoriet is er niet..

  • Juventus 38%
  • Internazionale 38%
  • Napoli 8%
  • AC Milan 5%
  • Torino 4%
  • Willekeurige andere club 4%
  • Fiorentina 1%
  • Atalanta Bergamo 0%
  • Lazio Roma 0%
  • AS Roma 0%

Er is 73 keer gestemd.

Link partners